Hoe kan ik Bitcoin kopen?

Bitcoin kopen

De waarde van Bitcoin is het afgelopen jaar zo enorm gestegen dat enorm veel mensen hebben besloten om erin te investeren. En dat is logisch, want deze waarde zal alleen nog maar hoger worden! Je kunt op diverse manieren Bitcoin kopen in Nederland. De eerste manier is om je aan te melden op een handelsplatform. Op dit platform kun je onderhandelen met andere gebruikers. Het nadeel hiervan is echter dat je het geld of de Bitcoins moet stallen. 

Bitcoin kopen

Het kan simpelweg met iDeal

Wist je dat je Bitcoins gewoon met iDeal kunt kopen? Je kunt bij diverse partijen in Nederland terecht voor het kopen van Bitcoin. Het nadeel van Bitcoin kopen met iDeal is echter dat je rond de 1% meer betaalt. Echter vinden mensen het deze 1% extra betalen vaak waard omdat betalen met iDeal gewoon erg makkelijk en snel is. 

Het wordt dus aangeraden om bij een Nederlandse partij je Bitcoins te kopen, omdat dit de veiligste manier is. Een partij waar je dit bijvoorbeeld bij kunt kopen is Bitvavo. Op dit handelsplatform kun je meer dan vijftig cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. De eerste stap is het maken van een account. Vervolgens vul je wat gegevens in en kun je het account bevestigen door middel van je e-mailadres. Wanneer je account is geactiveerd, moet je wat vragen over de wet- en regelgeving invullen. Als dat klaar is, kun je aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *