Kun je geld verdienen met enquetes?

Geld verdienen met enquetes, voor veel mensen klinkt dit toch wel ideaal. Je kunt het gewoon vanuit je eigen huis doen en ook nog op het moment dat het jou het beste uitkomt. Maar waarschijnlijk vraag je je tegelijkertijd af of het wel echt werkt. Kun je wel echt geld verdienen met enquetes, betalen ze ook echt uit en zijn de verdiensten wel interessant? Je leest soms verhalen van sites dat je bij hen honderden euro’s per maand kunt verdienen. Dat is sterk overdreven, zelfs als je voor ieder onderzoek in aanmerking zou komen. Maar je kunt er zeker een aardig zakcentje aan overhouden!

Geld verdienen met enquetes

Er zijn in Nederland en ook in andere landen diverse onderzoeksbureaus die peilen hoe mensen tegenover bepaalde zaken staan. Dit doen ze om bijvoorbeeld een beeld te krijgen van de politieke mening van mensen, maar ook om ideeën voor nieuwe producten, merknamen of reclamecampagnes te peilen. Omdat zij graag jouw mening willen weten, kun jij geld verdienen met enquetes! Er zijn diverse websites die vragenlijsten voorleggen aan alle leden die zij hebben. Kom jij in aanmerking voor de vragenlijst en vul je deze eerlijk in, dan staat hier een vergoeding tegenover. Je kunt dus echt geld verdienen met enquetes, maar reken er niet op dat je hier een maandinkomen uit kunt halen waar je van kunt leven. Je zou dan namelijk echt ontzettend veel vragenlijsten per dag in moeten vullen en onderzoeken moeten vinden die heel veel betalen. De realiteit is dat je sneller geld verdient met een baan dat een minimuminkomen betaalt. Dat neemt niet weg dat het zeker aantrekkelijk kan zijn om in je vrije tijd aan de slag te gaan met deze onderzoekpanels, je kunt zo leuk wat extra geld verdienen met enquetes, een extra zakcentje zeg maar.

Welke sites?

Als je op internet gaat zoeken naar ‘geld verdienen met enquetes’, dan zul je ontzettend veel websites tegenkomen. Meld je nooit zomaar ergens aan, maar vraag je altijd af:

  • hoe hoog de verdiensten per enquete zijn
  • op wat voor manier je uitbetaald wordt
  • hoeveel onderzoeken er zijn waar je aan deel kunt nemen

Je kunt natuurlijk zelf de websites van alle panels bezoeken en daar op zoek gaan naar de antwoorden op bovenstaande vragen, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijker maken door eenvoudig naar de website van geldgenius te gaan. Zij hebben namelijk al deze zaken al voor jou op een rijtje gezet. Wil jij geld verdienen met enquetes, kijk dan eerst even daar welke sites het beste bij jou passen. Sommigen betalen bijvoorbeeld alleen uit via PayPal, wil je daar niet aan beginnen, dan kun je die beter overslaan. Andere sites betalen alleen uit in cadeaubonnen, daar moet je ook maar net oren naar hebben. Daarnaast vind je er ook informatie over hoe vaak sites vragenlijsten aanbieden en vanaf welke leeftijd je mee kunt doen. Op basis van deze gegevens hebben zij een top 10 samengesteld van enquetesites. Wil jij geld verdienen met enquetes, dan is het dus echt aan te raden om eerst even bij geldgenius te kijken voor welke panels jij het beste kunt kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *