Pensioentekort of een goed pensioen

Pensioen regeling

Het pensioen is voor veel mensen een door de bomen het bos niet meer zien idee, te weinig informatie, regels en wetten die zijn veranderd waardoor je het overzicht helemaal kwijt bent. Synerga Pensioenadvies is altijd op de hoogte van de laatste wetten en regels, hierdoor weten zij informatie te geven waarbij je niet hoeft te twijfelen of deze up to date is. Hun passie is iedere dag bezig te zijn met het pensioen, om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wordt beloofd door de adviseurs.

Pensioen

Pensioenen voor je medewerkers

Wanneer je een bedrijf hebt wil je voor je medewerkers ook na hun werkzame leven het beste, een goed pensioen hoort daar natuurlijk bij. Synerga pensioenadvies kan ervoor zorgen dat je personeel wanneer het met pensioen gaat niets te kort komt, met een op maat gemaakt pensioenplan voor iedere werknemer voorkomen we een zogenaamd pensioengat. Natuurlijk bekijken we eerst of een pensioenplan wel bij je bedrijf past, daarna wordt gekeken hoe duur deze mag zijn en het risico wat werknemers willen lopen met het pensioen.

Sparen voor later

Hoe lang loopt een overeenkomst?

Een overeenkomst loopt niet voor altijd, in veel gevallen is er in 5 jaar erg veel veranderd. Werkzaamheden kunnen veranderd zijn, het bedrijf kan groter of kleiner geworden zijn of je wilt meer of juist minder geld investeren in het pensioenplan voor de medewerkers. Bij het verlengen van het contract is het goed om na te gaan welke afspraken er precies zijn gemaakt. Synerga Pensioenadvies kan je precies vertellen wat er wel en niet is veranderd, om zo eventuele aanpassingen te verzorgen van het pensioenplan.