Wilt u weten of een huis kopen in Tilburg mogelijk is voor u?

Wij willen al langere tijd een huis kopen in Tilburg. Mijn vriendin en ik zijn beide opgegroeid in Tilburg en hebben hier onze contacten zitten. Wij willen om die reden een huis kopen in Tilburg. Echter is een huis kopen in Tilburg, of in een andere plaats in Nederland, ontzettend lastig geworden in de afgelopen jaren. De huizenmarkt is erg oververhit en er is meer vraag dan aanbod. Dit maakt dat een huis kopen in Tilburg een erg lastige klus is waar wij graag ondersteuning bij willen. Het is tegenwoordig namelijk zo dat wanneer je een huis wilt kopen in Tilburg, het belangrijk is om snel te kunnen handelen. We hebben namelijk in de afgelopen twee jaar al vaak gehad dat wij een woning hebben bezichtigd. Echter was dan vaak het geval dat er na de bezichtiging al een bod was uitgebracht op de woning. Op deze manier was er na de bezichtiging vaak al een zodanig hoog bod geplaatst dat de koper akkoord ging. Wij vonden om die reden dat het gunstig voor ons zou zijn om de nodige zaken van te voren al uitgezocht te hebben wat betreft de aanvraag van een hypotheek. Omdat wij van vrienden in ons netwerk te horen hadden gekregen dat het beter is om je hier van te voren goed in te verdiepen, hebben we dit dan ook gedaan. Het is maar goed om beslagen ten ijs te gaan. Ook omdat het niet om een broodje gaat wat je koopt, en het over veel geld gaat. Wij hebben op het internet gezocht naar de zoekwoorden huis kopen in Tilburg hypotheek aanvragen en daarbij kwamen we al gauw op de website van de hypotheekshop.nl . Toen wij op deze website waren zagen we dat er veel informatie te vinden was over het afsluiten van een hypotheek. We hebben op deze manier informatie verkregen over het afsluiten van een hypotheek en dit voelde voor ons erg prettig. Nadat wij deze informatie hadden gekregen, hebben wij contact opgenomen om een gesprek in te plannen.

Een huis kopen in Tilburg is niet zomaar wat

Op de website hebben we een gratis oriënterend gesprek in kunnen plannen en hier hebben wij zéker geen spijt van gekregen. Wij werden ontvangen door een hele vriendelijke hypotheekadviseur die ons in begrijpelijke taal kon uitleggen wat het inhoudt om een eerste huis te kopen. Dit was voor ons erg verhelderend. Wij waren ons er namelijk nog niet zo van bewust dat het kopen van een eerste huis niet zomaar wat inhoudt. Zeker niet wanneer je grip krijgt op de informatie die je allemaal moet weten voordat je een huis koopt. We vonden het fijn dat we hierover een gesprek met een deskundige hebben gevoerd. Na het gesprek was het voor ons fijn om de informatie even te laten zakken. We wisten na dit oriënterend gesprek ook beter wat we ons konden permitteren wanneer we weer een bezichtiging gingen plannen. Ook wisten wij beter wat onze mogelijkheden waren wanneer wij een bod zouden willen uitbrengen.

Staat u ook op het punt om een eerste huis te kopen?

Wanneer u ook op het punt staat om een (eerste) huis te kopen, dan zouden wij u zeker willen adviseren om:

  • Eens naar de website hypotheekshop.nl te gaan
  • Een gratis, oriënterend gesprek in te plannen met een deskundige
  • U goed te laten informeren als het gaat om het kopen van een (eerste) huis

Wij zijn nu veel beter in staat om een goed, haalbaar en realistisch bod uit te brengen op een woning die wij bezichtigen en hopen dat u hierin ook goed zult slagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *